ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است

جنایت تازه آمریکا علیه ارتش سوریه

وزارت خارجه سوریه به تشدید تحرکات آمریکا در این کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۹۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه سوریه اعلام کرد: اشغالگران آمریکایی روز گذشته جنایت جدیدی مرتکب شد به طوری که اشغالگران و هم پیاله‌های تروریست آن‌ها به اتوبوس حامل نیرو‌های ارتش سوریه در جنوب شرق دیرالزور حمله کردند که بر اثر آن شماری از نظامیان جان باختند و برخی دیگر زخمی شدند.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است: این تجاوز تروریستی در راستای تشدید تحرکات آمریکا علیه حاکمیت سوریه و استقلال و تمامیت ارضی آن است.

در این بیانیه آمده است: این اقدام در راستای حمایت آمریکا از گروه‌های تروریستی و در راس آن‌ها گروه تروریستی داعش و بهره برداری از آن و شبه نظامیان جدایی طلب به عنوان ابزاری برای اجرای طرح‌های خود در سوریه و منطقه است به ویژه که این اقدام جنایتکارانه همزمان با غارت مداوم منابع نفتی و کشاورزی سوریه و افزایش فشار اقتصادی بر ملت سوریه است با این هدف که طول اشغالگری بیشتر شود و تلاش‌های بی ثبات کننده امنیت منطقه تداوم داشته باشد.

وزارت خارجه سوریه اعلام کرد: این حادثه دردناک یادآور حمله ناجوانمردانه اشغالگران آمریکایی در سال ۲۰۱۶ به مواضع ارتش سوریه در جبل الثرده در حومه دیرالزور است تا داعش بتواند بر این منطقه مسلط شود، اما نیرو‌های ما با رشادت از آن موضع دفاع کردند.

در پایان بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است: سوریه مجدداً بر عزم راسخ خود برای جنگ علیه تروریست تاکید دارد تا بقایای تروریست‌ها را نابود کند و به اقدام طبق قانون بین المللی برای آزادسازی اراضی خود از لوث اشغالگران آمریکایی و اسرائیلی و ترکیه‌ای پایبند است.

یک منبع امنیتی روز جمعه از کشته شدن ۲۰ نظامی سوری و زخمی شدن ۱۰ نفر دیگر در حمله به اتوبوس حامل آن‌ها در حومه شرقی دیر الزور در شرق سوریه خبر داد.

این منبع اعلام کرده بود: عناصر داعش به این اتوبوس نظامی در صحرای المیادین در حومه شرقی دیر الزور حمله کردند. شماری از نظامیان سوری بر اثر حمله داعش به اتوبوس حامل سربازان سوری در جنوب دیرالزور کشته و برخی دیگر زخمی شدند. این اتوبوس در کمین داعش گرفتار شد. / سانا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار